Inloggen


Gesprek
U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan vragen zie Contact , ook mensen met een Persoonsgebonden budget. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden en onze manier van werken.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening dan volgt een uitgebreide kennismaking die we toespitsen op uw situatie en wensen. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.


Flexibel

Onze inzet is flexibel: u bepaalt hoe vaak en hoe lang u ons wilt inzetten. U kunt ook kiezen voor de regelmaat van vaste dagen.


Staat u op de wachtlijst voor een zorginstelling?

Dan heeft u recht op een persoonsgebonden budget voor de functie verblijf. Omdat u nog niet in de zorginstelling gaat wonen, mag u deze functie verzilveren in euro’s. Het bedrag dat u daarvoor kreeg was in 2010 ruim € 10.500,=. Heeft u dit toegewezen gekregen in 2010 dan zal dit zo blijven. Met dat persoonsgebonden budget kunt u de zorg inkopen waardoor u in ieder geval 5 uur per week  OuderenAandacht  kan inschakelen. Als u voor het eerst wordt geïndiceerd dan zal dit bedrag lager zijn.

Meer informatie over het persoongebonden budget vindt u op www.pgb.nl