Inloggen


J. Bolhuis:
Karin Koning is een uiterst betrouwbare begeleidster. Hartelijk en toegankelijk voor ouderen; professioneel maar steeds persoonlijk.

Bianca: 
Ik ken Karin als een zeer integer en oprecht mens met de gave om oudere mensen dat nodige stukje extra aandacht te geven. Haar jarenlange ervaring als verzorgende maakt dat zij professioneel werkzaam is.

Mariska Bionda:
Ik ben erg blij met de hulp voor mijn moeder. Ze gaat lekker wandelen of bij slecht weer verzorgt Karin haar nagels. Een bezoek aan een specialist, tandarts e.d. is ook geen probleem. Ik hoef hier nu zelf geen snipperdag voor te nemen. En ik weet dat er 1 of 2 keer per week een bekend gezicht komt: mijn moeder geniet van de bezoekjes. Ik ben erg blij met Karin, ze geeft net dat beetje extra. Ze neemt ook echt de tijd voor mijn moeder.

Mevrouw Leeuw:
Karin heeft voor mijn oma de zorg ondersteunt, naar onze volledige tevredenheid. Dankzij OuderenAandacht heeft onze oma de laatste jaren van haar leven veel meer kunnen doen, en is ze nog veel weg geweest en veel buiten geweest wat haar zichtbaar erg goed deed. Karin, namens de familie, heel erg bedankt!. Top werk verricht! Ga zo door.
Contact